Koristeći crnu i bijelu boju u svom enterijeru, možete stvoriti fantastičan dekor s dozom dramatičnog.

..................................................................................









Sve nijanse crne i bijele se dobro slažu te ovdje nema mjesta pogrešci. Kombinirajući ove dvije jednostavne boje stvorit ćete svjež i sofisticiran izgled bilo koje prostorije u vašem domu.

Predstavljamo vam nekoliko efektnih načina upotrebe ove dvije boje u enterijeru.


 

Crno-bijeli pod

Pod u crno-bijeloj kombinaciji je dobra baza od koje možete krenuti. Crni mermer i bijele bordure, bijele keramičke pločice s crnim obrubom, vinil ploče poput šahovskog polja, samo su neke od mnogih mogućih varijanti “oblačenja” poda u crnu i bijelu boju. Novi tepih s ovom kombinacijom, također, može postići željeni efekat.

















Ukrasite zidove slikama

Zidove okrečene u snježnobijelu ili nježnu boju slonovače, ukrasite crno-bijelim fotografijama, slikama ili plakatima u debelim crnim okvirovima ili onim od tamnog drveta. Također možete koristiti i srebrne okvirove u koje ćete dodati crni paspartu.



















Savršeno za male prostore

Ova shema boja savršena je za manje prostorije kao što su kupatilo i toalet ili predsoblje.

Mala kupaonica izgledat će elegantno sa crnim pločicama i bijelim umivaonikom te dodacima u zlatnoj ili srebrnoj boji. Za potpuniji dojam dodajte bijele peškire sa crnom bordurom. Male prostorije često djeluju isprazno i uobičajno ali u ovoj kombinaciji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Predsoblje u crno-bijeloj varijanti ostavlja dojam na posjetioca odmah na samom ulazu, dajući cijelom domu određenu notu svježine i bezvremenske ljepote.










Slatki snovi

Najjednostavniji način da u spavaću sobu unesete ove dvije elegantne i jednostavne boje jeste lijepa i kvalitetna posteljina. Bijele plahte, crno-bijeli prugasti prekrivač, mekani jastuci i neizostavne crne lampe, pretvorit će vašu spavaću sobu u elegantno i toplo utočište.

Slobodno koristite i druge boje, unoseći raznolikost, osvježavajući prostor zelenom, ljubičastom ili žutom bojom na manjim površinama i dekorativnim elementima.

 

 

Izvor fotografija

www.pinterest.com
www.apartmentherapy.com