Ležaljke i ljuljaške u enterijeru već su odavno hit koji traje i ne jenjava. Ležaljka domaće kompanije Metallon stvara sanjalačku i romantičnu atmosferu u prostoru i uklapa se u jedinstvene i zanimljive enterijere.

..................................................................................






Opuštanje iz snova

Ležaljka raširena između dva drveta ili palme mnogima je asocijacija na odmor, opuštanje i uživanje. Kompanija Metallon iz Visokog pronašla je način i osmislila dizajn koji ovakve snove pretvara u stvarnost i to ni manje ni više nego u samom enterijeru, bašti ili, pak, na terasi.

Specijalizovani za izradu kovane bravarije, u svoj asortiman uvrstili su i ležaljku izuzetno elegantnog dizajna koja je idealna za hedoniste i one koji to žele da postanu. Bijela kovana osnova ukombinovana sa veoma izdržljivom ležaljkom - užetom, može se dekorisati najrazličitijim prekrivačima, te na taj način odgovara većini enterijera.

Šareni, jednobojni, crno-bijeli ili pastelni tonovi pristaju ovoj jedinstvenoj ležaljci i sa višim dijelom koji se nalazi iznad glave, dobija se 'mini-baldahin' i stvara osjećaj potpunog zadovoljstva. Ležaljka ne samo da poziva na odmor i opuštanje, već je i izuzetno dekorativna i ambijentu pruža posebnu ljepotu i istančanost.






Cijena i gdje se može nabaviti?

Ležaljka Metallon bila je dio Bela Vida postavke 'Lavanda Provanse' i njena cijena iznosi 990,00 KM.

Sve informacije o proizvodu mogu se dobiti putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., broja telefona +387(0)33 26 46 60, kao i direktno u Galeriji u Importanne Centru, Zmaja od Bosne 7-7A.

Na sajtu proizvođača Metallon također se mogu dobiti sve potrebne informacije i postaviti upiti na broj telefona +387(0)32 73 84 17.