Želite dati mašti na volju i posjedovati nešto više od jednostavne boje na zidu? Za sve one koji žele svoj životni prostor učiniti unikatnim, u koraku s vremenom i modernim trendovima, JUB je razvio kolekciju samoljepljivih šablona koje će obogatiti svaki dom.

..................................................................................






Upotrebom šablona s različitim motivima mogu se stvoriti čudesni uzorci na zidnim, ali i na ostalim glatkim drvenim ili metalnim površinama.

U odnosu na to šta želi da se postigne u domu, JUB predstavlja četiri serije dekorativnih šablona – stikera. Razmislite na koji način želite obogatiti enterijer uzorcima, kako ćete rasporediti oblike i koje boje trebate, a da vam bude ugodno i da prostor odražava vašu kreativnost.

 

Trendi dom

Seriju TREND sastavljaju duhovito stilizirani i dimenzionirani oblici iz prirode, koji sa zidova glasno komuniciraju s ljudima i namještajem. Namijenjena je kreatorima koji žele osavremeniti i osvježiti svoj okoliš i u njega unijeti humor, zaigranost i veselje.











Priroda u kući

Serija zidnih šablona NATURE je sastavljena od oblika preuzetih iz biljnog i životinjskog svijeta, koji se međusobno mogu kombinirati i preplitati. Namijenjena je onima koji u svoj urbani dom ili radni prostor žele unijeti dašak prirode, ispružiti se pri pogledu na intimni travnjak ili posjedati oko razraslog grmlja, kojeg oblijeću ptičice.










Stan u ravnoteži

Za potpuno uživanje u prirodnim ritmovima u JUB-u su pripremili FENG SHUI šablone, čiji se uzorci temelje na osnovnim elementima – vatra, metal, zemlja, drvo i voda. Svaki element u prostor donosi svoje kvalitete, uplive, energiju, koju možemo potaknuti ili ublažiti izborom određene boje. Namijenjena je onima koji žele upotrebom drevnog kineskog znanja o uređenju prostora kreirati harmoničnu, zdravu i plodnu okolinu za život i rad.







Prefinjeni ambijent

Apstraktni oblici serije PRESTIGE zbog svoje jednostavnosti i geometrije omogućavaki veliki broj različitih načina izrade uzoraka. Izbor profinjenih kombinacija ovu eleganciju uzoraka još dodatno potkrepljuje. Namijenjena je svima koji žele diskretno obogatiti i razigrati svoj dom ili radni prostor.










Gdje se mogu nabaviti?

Svi upiti o nanošenju, kombinacijama i tehnikama preslikavanja mogu se dobiti u Bela Vida galeriji u Sarajevu, Importanne Centar. U enterijeru Galerije mogu se vidjeti šabloni uklopljeni u ambijent i direktno poručiti.

Također, sve informacije moguće je pronaći i na oficijelnom sajtu JUB kompanije – www.jub.ba.