Ogledalo sa mozaik ramom od poludragog kamenja može da oživi svaki enterijer, kao i da se sa njim dekorativno uskladi. Ogledala stilizovana elegantnim ramovima umjetnice Dijane Vejo, Draupadi dostupna su u Sarajevu i posebno predstavljena u Bela Vida galeriji.

..................................................................................




Okruženi ljepotom boja

Poludrago kamenje poput ametista ili žada samo su neke od kombinacija koje ručno stvara umjetnica Dijana Vejo, Draupadi.

Ogledalo, poznato kao vizuelni način za dočaravanje iluzije prostranstva, sa impresivnim i masivnim ramovima dobija još snažniji efekat u prostoru.

Dostupna u različitim oblicima (pravugaono, kockasto, okruglo) uramljena ogledala mogu biti okružena bojama koje kupac sam odabere ili neka od unikatnih koja već postoje.



Plava, ljubičasta, roza ili nešto svedeniji tonovi – svaki komad reflektuje posebnu energiju i u dom unosi eleganciju, otmjenost i naglašava istančan ukus vlasnika.

Cvjetni motivi, ornamentalne šare i vedri detalji na okvirima svjedoče o bezgraničnim kombinacijama koje umjetnica ispoljava kroz estetski upadljiv i sofisticiran komad. Hodnik, spavaća, dnevna soba ili pak kupatilo, sa jedinstvenim i impresivnim dizajnom ogledala ni jedan prostor ne može ostati neprimjećen.


Gdje se može nabaviti?

Obzirom na različite veličine i dimnezije rama, kao i na specifičnost upotrebe vrsta poludragog kamenja, cijena uramljenih ogledala varira te se sve informacije mogu dobiti na upit.

Ogledala Dijane Vejo, Draupadi izložena su u Bela Vida galeriji u Importanne Centru, www.belavida.ba, sve informacije na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i broj telefona +387(0)33 26 46 60. Mogu se nabaviti i u Draupadi Art Galeriji. Za više informacija posjetite sajt ili pozovite +387 (0) 61 228 243 i +387 (0) 61 306 079.