Kombinacijom tradicionalnog komfora i savremene funkcionalnosti nastao je uredski stol izuzetnog dizajna i dopadljive spoljašnjosti.

.................................................................................








Sve osim prosječnog i običnog, ovaj stol namijenjen je onima koji vole da je sve nadohvat ruke, savršeno oragnizovano i stavljaju akcenat na vrhunski kvalitet izrade.

Prirodna ljepota drveta

Uredski stol Rex krasi italijanski dizajn i posjeduje jasne linije, kao i finalnu toplu boju drveta. FEF kao generalni predstavnik kompanije Office&Co obogatio je svoju ponudu vrhunskim kancelarijskim namještajem, od kojih se Rex linija posebno izdvojila na tržištu.

Radna ploča je izrađena od melamina debljine 38 mm koji je otporan na grebanje. Baze su također izrađene od MDF melamina, čija je debljina 100 mm.

Snažna prirodna ljepota drveta i vrhunska obrada garantuju kvalitet Rex stola, koji je dostupan u tri boje drveta: jabuka, orah i wenge.

Strukturalni elementi koji se dodaju osnovnom korpusu, povećavaju korisnu radnu površinu. Pri uređenju radnih prostora moguće su brojne kombinacije koje uključuju stol, kasete za stol, uredske ormare i police.

Cijene kompozicije izložene u Bela Vida galeriji:

·    Radni sto 200x205 – 1036 KM + PDV
·    Stakleni dodatak za sto – 363 KM + PDV
·    Kaseta sa 3 ladice – 266 KM + PDV




Gdje se može kupiti?

Stol se nalazi kao dio Bela Vida postavke „Svijetle ljetne noći“, te se sve informacije mogu dobiti direktno u Galeriji u Importanne Centru, ulica Zmaja od Bosne 7 – 7A. Broj telefona +387(0)33 26 46 60 i zvanični sajt www.belavida.ba

Također, stol je dostupan i u prodajnom salonu kompanije FEF, ulica Azize Šaćirbegović 24, +387(0)33 65 78 92.