Umivaonik kao jedan od glavnih elemenata kupatila, odaje stil i ličnost onih koji ga koriste. Kristal umivaonici posjeduju posebno atraktivnu formu i savršen dizajn, kao i visok nivo u kvalitetu izrade.

 

..................................................................................

 

 

U Bela Vida galeriji je u toku julske postavke „Svijetle ljetne noći“ predstavljena linija Kristal opreme za kupatilo, a dizajn modernog umivaonika je kroz postavku posebno naglašen.

 

Lagani za održavanje

Patentiranom tehnikom obrade stakla proizvode se originalni stakleni umivaonici koji iznutra i izvana imaju intenzivan efekat boje. Umivaonici imaju ugrađen odvodni sistem “klik-klak” prilagodljiv za debljinu podploče. Njihova otpornost na udarce i izdržljivost je izuzetno visoka, što govori o kvalitetu materijala od kojih su izrađeni.

 

 

Kristal umivaonici su inovativnim rješenjem završnog lakiranja otporni na taloženje kamenca i vrlo lako se održavaju i čiste. Moguće su izvedbe ovalnih ili okruglih, ugradbenih ili nadgradbenih umivaonika, a u ponudi je i velika paleta boja.


Neobičan lavabo – poseban enterijer kupatila

Elegancija i praktičnost dvije su stavke koje karakterišu liniju Kristal lavaboa. Neobičan lavabo na jednostavan način obično kupatilo može da transformiše u egzotičnu spa prostoriju i pruži joj dramatičan izgled. Uz pomoć ovakvog umivaonika, renoviranje ili uređenje kupatila pretvara se u zadovoljstvo konačnim vizuelnim efektom.

Cijena kompozicija iz galerije:

  • Ogledalo - 77,00KM
  • Umivaonik - 230,00KM
  • Postolje za umivaonik - 414,00KM

 

Gdje se može nabaviti?

Umivaonici se mogu poručiti u Bela Vida galeriji, u Importanne centru u Sarajevu. Oficijelni sajt kompanije: www.belavida.ba i broj telefona +387(0)33 26 46 60.

Kompanija Kristal iz Viteza kao specijalizovano staklarsko preduzeće nudi najkvalitetnije proizvode izrađene od stakla, kao i kombinacije stakla sa drugim materijalima. Sve informacije o proizvodima mogu se pronaći na oficijelnoj internet stranici www.kristal.ba ili dobiti putem broja telefona +387(0)30-717-733.