Bela Vida Studio nudi efikasan, siguran i ekonomičan način pristupa uređenju domova i profesionalnih enterijera, uz poštovanje funkcionalnosti u uređenju i želja svakog klijenta.

..............................................................................................................

Da bi se prostor maksimalno iskoristio i postao estetski i arhitektonski najkvalitetnije oblikovan, neophodni su profesionalni i iskusni arhitekti i dizajneri. Bela Vida Studio okuplja upravo takve kadrove i nudi upravo takve usluge.


O Bela Vida Studiju

Kao nov na tržištu, Bela Vida Studio je samo jedan dio Bela Vida projekta (Gallery, Exhibition i Studio), a nastao je usljed velikog broja zahtjeva prema timu Enterijer.ba magazina za ovom vrstom usluge.

Energija posvećena uređenju enterijera i dizajnerskim savjetima, nastajala godinama kroz Enterijer.ba, sada je usmjerena i u konkretan projekat kome su najviše doprinijeli sami čitaoci sa mnogim pitanjima i dvojbama oko uređenja i projektovanja.

Pomno prateći arhitektonsku produkciju u regionu i komunicirajući sa čitaocima Enterijer.ba, Bela Vida kompanija je uvidjela da je tržištu neophodan koncept arhitektonskog studija u nešto izmijenjenom i drugačijem pristupu svakom investicionom projektu.



Inovativan, kreativan i iskusan tim, maksimalna iskorištenost svakog prostora kroz kvalitetno projektovanje, posvećenost svakom klijentu i njegovim željama, te vizuelizacija, nadzor i podrška savjetima, ono su iza čega Studio ponosno stoji. Realizacija prostora i izgradnja se ostvaruje uz tehničku podršku ugledne sarajevske kompanije za izvršenje radova – Vindi-Tip.


Investiranje u sigurnim rukama

U arhitektonska i dizajnerska rješenja Bela Vida Studija, uključen je stručni tim (arhitekte i dizajneri) koji dosljednošću, znanjem i iskustvom stvaraju prostorne jedinice visokog standarda, a opet prihvatljive zahtjevnom vremenu u kojem živimo. Kreativno osmišljavanje projekta praćeno je kontinuiranom komunikacijom sa klijentima, a zatim i arhitektonskim ostvarenjima u praksi na koja je cijeli tim Studija izuzetno ponosan.

Bela Vida Studio zastupa prave vrijednosti poslovanja i estetiku, kao izraz poštovanja prema projektima koji se ostvaruju i sa kojima se kroz posao neminovno saživi.


Kako doći do usluga Bela Vida Studija?

Kroz otvaranje Bela Vida Gallery u Sarajevu, sve usluge moći će se naći na jednom mjestu, kao i sve neophodne informacije. Također, sve informacije i pitanja o projektantskim uslugama Studija, mogu se dobiti putem upita na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..