Nova na našem tržištu, fotelja „Jaje“ moderna je i jedinstvena u svom izrazu. Zanimljiv oblik, koji podsjeća na jaje, pruža udobnost za svakodnevni odmor, a kombinacija boja daje enterijeru dozu elegancije i šika.

..................................................................................





 

Komad namještaja za izvrsnu atmosferu doma

Potpuno jedinstvena „Jaje“ fotelja je komad namještaja rađen po ugledu na poznati model finskog dizajnera Eero Aarnio, čiji su viseći, pokretni i statični modeli izazvali nevjerovatne reakcije na dizajnerskoj sceni sredinom prošlog vijeka. Jedinstvena na našem tržištu, fotelja je prisutna u tri kombinacije boja – crveni okvir sa crnom u unutrašnjosti i obje kombinacije u crno-bijeloj varijanti.

Školjka-obod fotelje izrađena je od izlivenog fiberglasa visokog sjaja, dok je unutrašnjost ispunjena kožnim presvlakama. Osim što je izuzetno udobna za sjedenje, fotelja je i vrlo dopadljiv i lagan komad za eksperimentisanje u enterijeru, te je zbog toga zovu proizvodom koji je “između komada namještaja i komada arhitekture“.


Mirna i moderna zona doma

Foteljin poluloptasti - jajoliki oblik pruža miran i lagodan osjećaj za vrijeme svakodnevnog odmora. Savršena je za privatni, ali i za svaki poslovni prostor sa stilom (foajei, ulazni holovi). Izuzetno moderna, fotelja u sebi nosi i elemente retro šika koji svakom domu mogu da daju lijep i elegantan dodir i da ožive svaki ambijent.



Cijena i gdje nabaviti?

Fotelja „Jaje“ može se nabaviti u prodajnom salonu FEF Export-Import u ulici Azize Šaćirbegović 24 u Sarajevu, a njena cijena iznosi 450 KM + pdv. Također sve informacije mogu se dobiti i putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., broja telefona +387(0)33-657-892 i oficijelnog sajta www.fef.ba.

Fotelja „Jaje“ se kao dio FEF asortimana nalazi i u novootvorenoj izložbenoj galeriji Bela Vida u Importanne Centru, ulici Zmaja od Bosne 7-7A.