Namještaj koji želite da mijenjate ili detalje za stan ponekada nije lako pronaći. Naoružajte se strpljenjem i obiđite sve salone sa rasprodajama uz pomoć naših savjeta.

furnituresale

1. Razmislite o stvarima koje vam zaista trebaju. Lako se zanijeti kada vidite rasprodaju na svakom koraku. Izbjegnite trošenje bogatstva na stvari koje vam neće koristiti tako što ćete napraviti spisak.

2. Opremite se - obujte udobne cipele i sa sobom ponesite bocu vode. Ukoliko idete u centre za kupovinu, razmislite o opciji ostavljanja jakne u autu.

3. Napravite plan na koja mjesta ćete otići. Najveće gužve su u podnevnim satima i navečer - potrudite se da ih izbjegnete.

4. Kada kupujete stvari na rasprodaji, za njih važi isto ono što i za stvari po normalnoj cijeni. Ako vidite da proizvod ima grešku, slobodno ga vratite.

5. Ukoliko ne možete podnijeti gužvu na rasprodajama, možete kupovati preko interneta. Mnoge prodavnice nude iste uslove, ako ne i bolje na svojim stranicama, tako da možete kupovati iz udobnosti svog doma.