Kućni ljubimci, kroz srca svojih vlasnika, nađu put i do stanova male kvadrature gdje vlasnik postaje suočen sa pravim izazovom – pronaći mjesto gdje će se kućni ljubimac adekvatno smjestiti, odmarati i spavati.

..................................................................................






 

Dva u jednom

Komadi namještaja koji imaju dvojaku namjenu izvrsni su za male stanove. Upravo takav je noćni ormarić pod nazivom Hunde Has iz MadsHomea, koji je u isto vrijeme i krevetić za psa ili mačku.

Gornju površinu ormarića možete koristiti na uobičajan način, za odlaganje svega što inače držite kraj kreveta. Unutrašnjost ormarića je ustvari mala kućica, savršeno udobna i kao stvorena za manjeg psa ili mačku. Ispred kućice nalazi se dio nalik na malu terasu, koja ogrnuta mekanom dekom, predstavlja dodatni prostor kao stvoren za izležavanje ljubimca.

Na ovaj način vaš ljubimac ima mirno i tamno mjesto za dnevni odmor ili noćni san, a vi imate prostor na koji možete odložiti knjigu koju čitate, šolju čaja ili budilnik.

Noćni ormarić Hunde Has je funkcionalan i lijep pet-friendly komad namještaja.





Ukoliko i vi smatrate da životinje na jedinstven način umiju da uljepšaju i ispune dan, udomite neka od ovih divnih stvorenja koja traže svoj dom, sama su i čekaju malo ljubavi – kliknite ovdje.