Njeno ime je Nolla, predstavlja ekološku verziju tradicionalnog kampovanja, a može se postaviti na bilo kojoj lokaciji s minimalnim utjecajem na okolinu.

Cilj finske kompanija Neste bio je stvaranje mjesta u kojem čovjek može živjeti bez ikakvog utjecaja na okoliš, nula otpada, nula otisaka i gotovo nula emisija. 

Mobilna je, napravljena od skandinavskog drveta, a energiju crpi preko solarnih panela. Stoga nije ni čudo da je njeni proizvođači reklamiraju kao kolibu koja nikada nije ni postojala!

Dizajn potpisuje finski arhitekt Robin Falck. Koliba je visoka oko četiri metra, enterijer je površine devet kvadratnih metara, a s njene prednje strane nalazi se veliki stakleni zid. 

Sagrađena je u obliku slova A, krov joj čine solarni paneli koji proizvode energiju, a unutrašnjost od održivih tekstila poput lana, bambusa i jute. Namještaj je također finskih brendova koji koriste reciklirane materijale u svojim proizvodima.

Dva kreveta i mala kuhinja je čine savršenom oazom za odmor s prekrasnim pogledom na more na ostrvu Vallisaari pored Helsinkija.