0Sofa je neizostavan komad namještaja u svakom domu. Bilo da je stilska ili multifunkcionalna, dominira vašim dnevnim boravkom.

..........................................................................................................................

Ona je najčešće odraz vašeg estetskog ukusa, ali istovremeno služi i za svakodnevnu upotrebu. Sofa, ukras vašeg dnevnog boravka, jedan je od rijetkih komada namještaja koji koriste i posjetitelji vašeg doma. Iz tih razloga trebate pažljivo izabrati kvalitet, funkcionalnost i estetiku obijedinjene u jednom proizvodu.

Predstavljamo vam senator 3N, koji ispunjava sve navedene vrijednosti, a u vaš dom unosi dašak luksuza.

 

Moguće ga prilagoditi za spavanje

Oznaka 3N znači da se senator sastoji od tri kocke, koje je moguće prilagoditi za spavanje.

Senator 3N je proizvod kompanije Kazaz d.o.o, koja se već jedanaest godina uspješno bavi proizvodnjom tapaciranog namještaja. Njihova proizvodnja bazira se na izvoz namještaja za evropsko tržište, ali njihov dizajnerski asortiman dostupan je i na našem tržištu.

02

Senator 3N, kao i krevet Laguna o kojem smo već pisali na našem portalu, moguće je vidjeti u postavci Bela Vida Galerije u okviru postavke „Dom u bojama ljubavi", u Importanne centru. Ovu postavku će biti moguće posjetiti i u novom prostoru galerije Bela Vida (Zmaja od Bosne 13), čije otvorenje je zakazano za april 2014 godine. Dimenzije izloženog modela Senator 3N su 260x100x83, a njegova cijena u osnovnoj štof karti iznosi 991,60 KM. U cijenu je uračunat PDV.

Senator sa damskim dijelom

Drugi model, koji kompanija Kazaz d.o.o predstavlja je Senator 3N sa damskim dijelom (produženim dijelom). Ova varijacija nudi tri kocke, s tim da jedna može biti duža od drugih, a radi se po narudžbi. Njegove dimenzije su iste kao i kod modela 3N, a cijena sa uračunatim PDV – om iznosi 1067,70 KM.

Senator ugao

Treća ponuda iz asortimana Senator je Senator ugao, koji je dostupan u dimenzijama 335x335x83. Cijena za ugao, sa uračunatim PDV – om, iznosi 2234,30 KM.

Ako se odlučite za jedan od Senator proizvoda budite sigurni da, osim što će vam pružiti udobnost, obogatit će vaš prostor svojim impozantnim izgledom.

 

Ukoliko ste zainteresirani za jedan od navedenih proizvoda, kontaktirajte nas putem email – a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona: 033/ 264 – 660033/ 264 – 660.