Philips nastavlja svoj trend inovacija i uljepšavanja domova svojom linijom LED svijetlećih predmeta za domaćinstvo koja uključuje podmetače za čaše, pladanj, vazu za cvijeće te rashladnik za vino LED Lumiware Cooler, koji vam danas predstavljamo.

...............................................................................

 

 

 

Raj za nepce

Ljubitelje vina oduševit će rashladnik iz linije Philips koji pruža zadovoljstvo služenja i kušanja savršeno rashlađenih vina, a koji je predstavljen u Bela Vida galeriji u okviru postavke “U poljima vetrenjača”.
Istovremeno funkcionalan i dekorativan, ovaj hladnjak bit će savršen dodatak vašoj trpezi posebno tokom predstojećih praznika.

Mlako bijelo ili previše rashlađeno crno vino može pokvariti ugođaj večeri. Da biste to izbjegli iskoristite pametno rješenje iz Philipsa i rashladite svoja vina na savršenu temperaturu.

U obruč posude za hlađenje ugrađene su LED diode koje svojom mekanom svjetlošću elegantno ističu bocu vina. Pored savršenog dizajna ovaj hladnjak za vino se može pohvaliti i otpornošću materijala od kojeg je napravljen zahvaljujući čemu je njegov površinski sloj otporan na grebanje.

Cijena i gdje se može nabaviti?


Cijena LED Lumiware Cooler hladnja za vino iz linije Philips u Bela Vida galeriji iznosi 247,20 KM. Sve informacije mogu se dobiti u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.