Dječija soba sa veoma praktičnim dizajnerskim rješenjima nalazi se u novom asortimanu kompanije Inside. Predstavljamo praktičan i lijep dječiji namještaj, sa kvalitetnim rasporedom za učenje, igranje i odmaranje.

................................................................................

 

 

 

Idealna dječija soba

Šta sve treba da sadrži idealna dječija soba? Pored kvalitetnog prirodnog osvjetljenja, potrebno je da se obrati pažnja na udobnost, kvalitet i sigurnost. Dječija soba kompanije Inside by Ećo u jednu cjelinu spaja sve ove elemente i odiše modernim stilom, kvalitetnim materijalom izrade, vedrim tonovima i velikim prostorom za skladištenje.

Najbolje rješenje za sobu manje kvadrature

Krevet na sprat najbolje je rješenje za dječije sobe manjih kvadratura. U ovom slučaju, krevet je prilagođen za dvoje, iako se i donji dio ladice sa dodavanjem madraca može transformisati u još jedan pomoćni ležaj.

Soba za djecu i tinejdžere posjeduje i stepenišni dio, koji osim dostupnosti gornjem ležaju omogućava i dodatno skladištenje i prostor za dječije stvari. Moderno dizajnersko rješenje ovog namještaja dodatno je obogaćeno i radnim prostorom i ormarićem koji se uz krevet može poručiti. Svijetle nijanse zelene i bazna bijela čine da svjež i prozračan izgled dječija soba zadrži u svakom ambijentu.


Cijena i gdje se može nabaviti?

Dječija soba predstavljena je u Bela Vida galeriji u okviru mjesečne postavke 'U poljima vjetrenjača'. Specijalna ponuda odnosi se na popust od 20% za sve artikle kupljene u Galeriji.

Cijena dječije sobe iznosi 2.650,00 KM.

Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba, pošaljite upit na e mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.