Model retro vitrine i komode proizašao je iz ljubavi prema drvetu koje slavi slobodu. Oslobođen suvišnih detalja, dekor drveta i jednostavnih linija oplemenit će vaš prostor.

.................................................................................

 

 

 

 

Svijetli ton drveta za savršen namještaj

Drvo - materijal koji vijekovima iznova inspiriše dizajnere i arhitekte u stvaranju novih oblika i funkcionalnih rješenja. Drvo je materijal koji, kao i čovjek, voli slobodu, živ je i kroz vrijeme se mijenja i treba zaštitu i njegu. Što mu se više ljubavi i pažnje posveti ono to vraća kroz svoju toplinu kojom zrači.

Naziv proizvoda, vitrine i komode je Retro, a materijal izrade je drvo hrast. Retro je unikatan domaći proizvod visokog kvaliteta, koji doprinosi utisku harmonije i nježnosti dnevne sobe. Svijetli tonovi i jednostavna forma odlično se uklapaju uz prostore sa karakterom. Bez odbacivanja funkcionalnosti, Retro, baš kao što mu i samo ime kaže, naglašava raskoš dnevne svijetlosti, uz pomoć nijanse koja nije sterilna i koja akcentuje intimnost atmosfere enterijera.

 

 

Cijena i gdje se može nabaviti?

GRANTTO / IZAZOV
- Klub stol 501,00
- Komoda niža sa staklenim vratima 728,00
- Komoda dio za TV 414,00


Sve informacije mogu se dobiti u Importanne Centru u Sarajevu, Bela Vida galerija, ulica Zmaja od Bosne 7-7A.

Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.

U kvalitet modela proizvodnog programa možete se uvjeriti u salonu namještaja „Grantto design“, Ul.Kolodvorska br.12, TC „Intershop“, telefon 033/61 02 27




.