Praktična i udobna – to su dvije najčešće stvari koje se od fotelje zahtijevaju. Domavijina fotelja Praktik posjeduje oba ova atributa, a pri tom je i vrlo dopadljiva, te laka za kombinovanje sa ostatkom enterijera.

.................................................................................

 

 

 

Funkcionalan komad namještaja

Fotelja Praktik izrađena je od kvalitetnog mebl štofa i može se poručiti u nekoliko nijansi. Sam naziv „Praktik“, fotelja je dobila zbog izuzetno lakog održavanja, mehanizma na razvlačenje i malog prostora koji zauzima u prostoriji.

Ovaj proizvod kompanije Domavija, u okviru januarske postavke „U zagrljaju vanilije“, predstavljen je i u sarajevskoj Bela Vida galeriji. Veoma je tražen i popularan zbog svoje praktičnosti i mogućnosti skidanja navlake koja je periva. Izuzetno je popularna za male prostorije, pogotovo za dječije i tinejdžerske sobe.

Fotelja je proizvod domaće proizvodnje i inspirisana je modernim stilom, koji je lako uklopljiv u ostatak enterijera, naravno u zavisnosti od boje. Udoban komad namještaja, koji je jednako udoban i za sjedenje i za spavanje, jednopoteznim rasklapanjem ili sklapanjem postaje i omiljen komad.

Cijena i gdje se može nabaviti?

Cijena Praktik fotelje je 277,00 KM, za gotovinsko plaćanje 249,30 KM.

Prodajna mjesta:

Bela Vida galerija, Importanne Centar, Zmaja od Bosne 7-7A. Posjetite web stranicu Bela Vide www.belavida.ba,  pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite broj telefona +387(0)33 26 46 60.


Domavija doo, Bačiči bb, broj telefona +387(0)33 76 99 30. Blažujski drum bb, broj telefona; +387(0)33 76 49 15. Web adresa: www.domavija.ba