Pojedini komadi namještaja nikada ne izlaze iz mode. Baš se zato nazivaju vanvremenskim, a namještaj kompanije Hazarton pripada upravo ovom tipu.

................................................................................

 

 

 

 

Prepoznatljiva elegancija nešto klasičnijeg stila ukombinovana je sa pastelnim tonovima materijala od kojih su fotelje izrađene.

Stil poznat pod nazivom 'ljupko krivudanje'

Zakrivljene ivice stola, tamna nijansa drveta i blago izuvijane nogare fotelja osnove su na kojoj se doživljava stil koji se može svesti pod klasični.

Ovaj set sačinjen od dvije fotelje i stolića koketira između klasične nakićenosti i neutralne palate boja. Upravo ovakav spoj daje namještaju kompanije Hazarton eleganciju i vanvremenski aspekt posmatranja. Spremni da se nađu u enterijerima od stila, kako stambenih, tako i poslovnih enterijera, fotelje i stolić samo su dio asortimana koji se opire prolaznosti i gubitku na popularnosti.

Oni koje vole eleganciju i cijene kvalitet izrade znaju da nenametljivost i jednostavni motivi uvijek nalaze put do lijepih enterijera.

 

 

Gdje se može nabaviti?

Namještaj se može nabaviti u prodajnoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu. Cijena fotelje iznosi 936,00 KM, a stolića 596,70 KM. Na sve cijene namještaja kompanije Hazarton, a koji je izložen u Bela Vida galeriji, važi popust od 10 posto.

Sve informacije mogu se dobiti putem www.belavida.ba, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broja telefona +387(0)33 26 46 60. Također, kompaniju Hazarton možete posjetiti u njihovom prodajnom salonu: Mošćanica 4, u Sarajevu.

Foto: Amer Kapetanović, Studio MAO