Furninovin ljubičasti set za dnevnu sobu koji se sastoji od trosjeda i fotelje predstavlja izuzetno atraktivnu i lijepu kombinaciju u enterijeru. Moderan i elegantan mobilijar savršen je za domove „sa stavom“.

..................................................................................

 

 

 

Nordijska kompanija Furninova ima za cilj proizvodnju i prodaju namještaja koji je dostupan prosječnom kupcu, a koji pri tome ne gubi na kvalitetu i savremenoj formi dizajna.

Odnedavno dostupni na našem tržištu, njihovi proizvodi se mogu vidjeti i kupiti u Sarajevu, u Bela Vida galeriji.

 

Ljubičasta rapsodija u dnevnoj sobi

Trosjed u kombinaciji sa foteljama predstavlja savršeno mjesto za okupljanje, duge razgovore i dom sa naglaskom na savremenu udobnost. Čiste linije čine osnovni oblik ovog seta, a materijali i izrada izraz su kvaliteta skandinavskih proizvoda.

Arhitekte i dizajneri Furninove, koji za svaki pojedinačni model smišljaju najfunkcionalnija rješenja, insistiraju na komforu i besprijekornom dizajnu.

Trosjed i fotelje predstavljaju komade namještaja koji su prikladni kako za dom, tako i za javne enterijere. U tome i leži tajna uspjeha ovih proizvoda, a to je njihova prilagodljivost. Lako se pomijeraju, kombinuju sa ostatkom kućnog dekora, a održavanje je olakšano mogućnošću skidanja i pranja presvlaka sa jastuka i ostalih dijelova namještaja.

Elegantne hromne noge dizajnirane u skladu sa jednostavnom formom i ljubičastim materijalima seta, predstavljaju sinonim za bezvremensku ljepotu ambijenta u kojem pronalazi svoje mjesto.

Gdje se može nabaviti?

Namještaj se može nabaviti u prodajnoj Bela Vida galeriji u Importanne Centru u Sarajevu. Cijena trosjeda iznosi 750,00 KM, dok je cijena fotelje 350,00 KM.

Sve informacije mogu se dobiti putem www.belavida.ba, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broja telefona   +387(0)33 26 46 60.