U sklopu avgustovske postavke u Bela Vida galeriji predstavljen je program namještaja koji potpisuje firma Minalli. Jednostavne i veoma kvalitetne sofe, lako se uklapaju u enterijere i pružaju ambijentu dozu nonšalantnosti i opuštajuće atmosfere.

 

...................................................................................

 

Kolekcija ”Living” dio je programa pletenog namještaja namijenjenog za unutrašnje prostore.

Sačinjavaju je elementi za sjedenje u formi trosjeda, dvosjeda i taburea. Pleteni program je potpuno ekološki prihvatljiv s obzirom da se izrađuje od kombinacije materijala kao što  su celuloza, papir i drvo.

Dizajn pletenog namještaja

Firma Minalli bavi se proizvodnjom i prodajom namještaja po mjeri. Firma posjeduje specijalizirane programe od punog drveta, tapacirani te pločasti program.

Poseban akcenat dat je na proizvodnju pletenog namještaja. Svi proizvodi izrađuju se od potpuno prirodnih materijala. Završni lakovi zadovoljavaju standarde kvalitete i rađeni su na bazi vode. Moguća je izvedba prema željenim mjerama, u odabranim materijalima, te u bilo kojoj od 2000 nijansi boja. To ih čini odličnim izborom za svaki tip enterijera: stan, kuća, vikendica ili terasa.

Svoje proizvode Minalli izvozi na tržišta Njemačke, Luksemburga, Švajcarske i Holandije.





Gdje se može kupiti?

Navedenu kolekciju kao i preostalu ponudu Minalli namještaja posjetioci mogu vidjeti u salonu koji se nalazi u Importanne centru.

Također, u Bela Vida Galeriji u Importanne Centru mogu se dobiti sve neophodne informacije: www.belavida.ba, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i broj telefona +387(0)33 26 46 60.