Behr Paint je objavio paletu boja koje će biti u trendu 2020. godine i one su zaista posebne. U kompaniji smatraju da dolazi novo desetljeće, a sa njim svježe i uzbudljive nove nijanse boja.
 

Tri kolekcije od 15 boja nude dovoljno raznolikosti za rad sa svim stilovima dizajna, od modernog do tradicionalnog. Za razliku od drugih kompanija koje proizvode boje, palete su stvorene za upotrebu u kući i radnom prostoru.

Prema riječima Erike Woelfel, potpredsjednice u Behru, "2020. označava početak novog desetljeća, a s tim dolazi i želja za ravnotežom - i kod kuće i na poslu", rekla je. "Nova kolekcija od 15 trendovskih nijansi obuhvaća teme wellnessa i blagostanja, povezanih iskustava, primamljujućih okruženja i obojenih priča.“

Evo pregleda kako će izgledati naredna decenija prema paleti Behr 2020 Color Trends.

 

Worldhood paleta 

Paleta Worldhood ima bogate nijanse za moderan, topao prostor. Boje su dizajnirane za ugostiteljsku industriju: 

"Posjetioci restorana, hotela i drugih preduzeća osjetit će kako ih privlače rustiklani tonovi inspirisani egzotičnim putovanjima koja odražavaju prirodne neravne krajolike", rekla je Woelfel.

 

Trends Restore paleta

Hladne i spokojne boje koje vašem domu daju okrepljujući efekat. 

 

"Plave i zelene nijanse stvaraju umirujuće utočište, zbog čega ih preporučujemo u zdravstvenom i ugostiteljskom okruženju", rekla je Woelfel.
 

Atmospheric paleta 

Urbano i moderno sa slojevitim mekim pastelnim i neutralnim nijansama. 

"Atmosferska paleta uklapa se i u moderna i tradicionalna okruženja, što je odličan izbor za kuće i stanove u kojima živi višečlana porodica, ali i za komercijalne prostore", rekla je Woelfel.