Rabljeni namještaj nabavite na sajmu i buvljaku, a u tvorničkim trgovinama nećete platiti maržu. Odlična metoda je i usporedba cijena određenih artikala u nekoliko trgovina - tako ste već korak bliže uštedi.

kupovinanamjestaja

Kod kupovine namještaja budite strpljivi i pričekajte sezonsku rasprodaju. Tad ćete u većini slučajeva dobiti i više od 50 posto popusta na komad namještaja.

Također, informišite se o popustu ako kupujete gotovinom, jer popuste na kupovinu gotovinom ima većina prodavnica s namještajem. Ako želite proći jeftinije, dobar trik je i da kupite izložbene primjerke, oni su uvijek jeftiniji. Rabljeni namještaj možete kupiti na sajmovima i buvljacima, a ako posjetite tvorničke trgovine, nećete platiti maržu.

Odlična metoda je i usporedba cijena određenih artikala u nekoliko prodavnica - tako ste već korak bliže uštedi. Ako kupujete namještaj s velikim popustom, budite oprezni te pazite na funkcionalnost i kvalitet pojedinih artikala koji ponekad mogu biti oštećeni.

Prije nego što se uputite u prodavnice, izmjerite prostor u koji želite postaviti željeni komad kako vam ne bi bio prevelik ili nedovoljan. Mjere ponesite sa sobom i u salonu namještaja potražite savjet zaposlenika.

Artikle možete potražiti i na internetu, no ne zaboravite da cijene na internetu često ne uključuju troškove carine i poštarine.