Ponekad nam se čini kao da stvari u kući nekim čudom nestaju, da imaju sopstvenu volju i sakrivaju se od našeg pogleda.

.........................................................................................................................................................

Evo nekoliko ideja da ih zadržite na jednom mjestu.

 

Nestašni daljinski upravljač

Previše vremena trošimo tražeći daljinski upravljač koji se ponekad odluči skrivati na nemogućim mjestima kao što je, naprimjer, prostor između jastuka vaše sofe. Da bi vaši daljinski upravljači uvijek bili dostupni i na jednom mjestu, držite ih u lijepoj vazi ili zdjeli koju možete staviti na stolić ili komodicu sa strane sofe kako bi vam bili pri ruci.

 

 

 

 

 

 

Simpatična korpa za papuče


S nadolazećim hladnijim danima sve više i više nosimo papuče. Kako bi sve papuče bile na jednom mjestu, lako dostupne vama ili vašim gostima, stavite ih sve u lijepu dekorativnu korpu u predsoblju. Sam pogled na košaru ispunjenu mekanim udobnim papučama poziva na ušuškane večeri u toplini doma dok napolju veje snijeg.

 

 

 

 

 

Mjesto za odlaganje pošte

U predsoblje smjestite mali spremnik u koji će svi ukućani odlagati poštu koju uzmu iz poštanskog sandučeta. Ako kod ulaznih vrata imate komodicu ili stolić postavite na njega lijep držač za poštu. Za mali hodnik kojem manjka prostora idealno rješenje je korpica koja se pričvrsti na zid, a može poslužiti i kao držač za ključeve.

 

Izvor fotografija:

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4