Srećom postoje alternativni i prirodni načini čišćenja cijevi. Oslobodite začepljeni odvod, brzo, lako, učinkovito i vrlo jeftino pomoću dva sastojka koja uvijek imate kod kuće.

odvod

Danas na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje kućanstva. Kupovina sredstava za odčepljavanje odvoda nije jeftina, a niti uvijek učinkovita. Umjesto kupovine posegnite za dva sastojka koja zasigurno imate kod kuće i odvod će vam opet biti prohodan.

Hrana, razni otpad, mrvice i komadići prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, vlasi kose i dlake kućnih ljubimaca, ulje i masti nakupljaju se u našim cijevima i s vremenom mogu začepiti naše odvodne cijevi.

Kako osloboditi začepljeni odvod, brzo, lako, učinkovito i vrlo jeftino? Kada je u pitanju odčepljavanje odvoda, srećom postoje alternativni, prirodni sastojci kojima to možete postići.

Potrebni su vam samo soda bikarbona i sirće. Najprije u odvod stavite nekoliko kašika sode, a potom ulijte nešto sirćeta. Ostavite da djeluje neko vrijeme ili preko noći. Nakon toga isperite vrućom vodom i vidjet ćete reakciju.