Predstavljamo vam BedUp - funkcionalno i praktično rješenje za sve one koji bi željeli spavati na klasičnom ležaju, a nemaju mjesta za njega u stanu.

Dizajneri Francuskog studia Décadrages osmislili su krevet koji se preko dana podiže na strop. To rješenje nazvali su BedUp koje dolazi u 3 linije: BedUp Cocoon, BedUp Vision, i BedUp Campus. Krevet se prilikom spuštanja može podesiti na željenu visinu, pa nije potrebno uklanjati stvari ispod kreveta.

'Lebdeći' krevet BedUp je pravi odgovor za skučene stanove zato jer se nakon upotrebe može skloniti ili još bolje rečeno, pospremiti na strop. Tako umjesto na kauču ili madracu na napuhavanje imamo priliku spavati na normalnom i udobnom ležaju, a njegovim uklanjanjem dobivamo prostor za neku drugu funkciju: radnu ili dnevnu sobu.

Sklopljen na stropu, krevet preuzima ulogu spuštenog stropa. Krevet je idealno rješenje i za goste koji namjeravaju prespavati kod nas ili za one koji dnevnu sobu koriste i kao spavaću sobu. Krevet je estetski lijepo i skladno oblikovan, a postoji mogućnost da u njegov donji dio ugradite rasvjetna tijela, koja će biti vrlo efektna kada krevet bude na stropu. Na taj način dio kreveta postaje stropna rasvjeta.

Zidni panel iza kreveta te čelične odnosno trake od tekstila dio su sistema koji omogućava da se krevet spušta i diže. Visinu možete podešavati po želji, što vam omogućuje da i za vrijeme dok ga koristite odložite neke stvari ispod njega, a da se lakše popnete na krevet pomoći će vam stepenice koje ujedno mogu biti i police.

Krevet možete nabaviti u različitim dimenzijama, bojama i materijalima.