Dizajn ovog elegantnog enterijera od svega 43 metra kvadratna potpisuje Levko Davydiuk, a osmišljen je za par koji živi u Ukrajini u gradu Lavovu. 

Cilj je bio stvoriti prostran i udoban dom s praktičnim rješenjima i jednostavnim uređenjem. Zbog toga je odabrana osnovna sivo-bijela neutralna paleta boja uz boju drveta i tirkizno plavu u koju je presvučen kauč u dnevnoj sobi. Iako je otvorenog rasporeda, stan ima jasno definisane zone.

Najbolji primjer toga je spavaća soba koja je otvorena prema dnevnom boravku, no od samog ulaza je odvojena debelim zidom. Krevet je smješten u uski prostor i pravo je malo skrovište. Prostor zida iznad samog kreveta iskorišten je za police s knjigama za čitanje te dvije male lampe.

U dnevnoj sobi u kojoj tirkizni kauč poziva na odmaranje pred televizorom smješten je i dugi drveni radni stol s pogledom na ulicu. 

Dnevna soba je otvorena prema prostoru male trpezarije s bijelim okruglim stolom i stolicama.

Kuhinja je djelomično skrivena zidom prekrivenim drvenim letvicama koje stvaraju geometrijski uzorak i na kojem se nalazi televizor.

Kuhinja je uređena u minimalističkom stilu u kombinaciji bijelih i crnih ormarića s drvenom radnom plohom i zlatnim detaljima.

 Kupatilo je elegantno i tamno, s klasičnim bijelim sanitarijama.