Sićušne kuće su bez sumnje uvijek slatke. Lina Menard, koja živi u naselju sa minijaturnim kućama u Portlandu, učinila je svoj dom od 9,3 kvadratna metra neodoljivim. Naravno, zahvaljujući dizajnerskim izborima koji odgovaraju ovom "petit" mjestu.

Polukružna šindra kojom je prekriven krov, prekrasna zaobljena vrata i prozori, te detalji od bakra, naglašavaju razigranu temu "sretnog novčića" koja bi sigurno lijepo izgledala ii u većim kućama.

 

Bezbroj trikova

Linin dekor nije jedino što njen dom čini tako "cool" mjestom. Ona je otkrila i bezbroj trikova koji su povećali njen prostor za odlaganje i tako život u maloj kući učinili puno lakšim.

Japanski ormarić skriva dovoljno prostora, a dizajn u obliku stepenica pomaže joj da dođe do visokih ormarića. Osim toga mački koja živi sa njom daje dovoljno prostora za vježbu i penjanje. Daska za rezanje pretvara ladicu u kuhinji u stol dovoljno velik za dvoje. Čak je prorezala rupu veličine mačke na dnu ormarića sa ladicama, gdje je sakrivena kutija sa pijeskom za mace.

 

Krevet ispod prozora

Male kuće obično imaju galerije za spavanje, ali je Lina umjesto toga na krov stavila prozor. Krevet se odlično uklopio uz zid na donjem kraju. Dovoljno je velik za dvoje, jer ima madrac na preklop.

Kao i svaki vlasnik malene kuće, Lina je uvijek spremna na sljedeću avanturu. Dovoljno je kućicu zakačiti za prevozno sredstvo i odvesti je na novu destinaciju. Za više detalja o kući pogledajte video.