Ben Mazer stvorio je minijaturnu dnevnu sobu za svoja tri psa koja je postala je viralna. Trebalo mu je mjesec dana da je uredi, a svaki pas ima i svoj kauč.

psidnevniboravak1

Tri psa: Peaches, Challah i Mitzi, Bena Mazera žive najbolji život zahvaljujući dnevnoj sobi koju je Ben uredio samo za njih. Svaki pas ima svoj kauč. Osim kauča, soba je također ukrašena mini stolićem, televizorom, policama za knjige, pomoćnim stolovima, svjetiljkama i umjetničkim djelima.

- Sjećam se da sam negdje pročitao da psi mogu vidjeti samo plavo i žuto, pa sam im nabavio plavo - žuti kauč, a zatim sivi koji odgovara onom u mojoj dnevnoj sobi - rekao je Ben.

psidnevniboravak2

Mazer je tek nakon kupnje kauča i televizora odlučio prostor pretvoriti u potpuni dnevni boravak za svoje pse.

- Kauči izgledaju vrlo retro, pa sam počeo dodavati stvari koje sam imao po kući kako bi izgledali složenije. Nakon što sam objavio prvi TikTok video i dobio pažnju, napravio sam neke izmjene, poput postizanje vrhunske umjetnosti - rekao je Ben i dodao da mu je trebalo mjesec dana da uredi dnevni boravak.

Procjenjuje da je potrošio oko 600 američkih dolara.

Otkako je podijelio svoj prvi video zapis o dnevnoj sobi na TikToku, neki isječci dobili su do 8 miliona pregleda, što je, kako je rekao, bilo potpuno neočekivano.

Kad psi ne spavaju na svojim kaučima, Ben je otkrio da spavaju zajedno s njim u krevetu.