U potrazi ste za idealnim rješenjem za organizaciju vaše spavaće sobe? Predstavljamo vam novi ormar kompanije Inowest, odlično prilagođen za udoban i elegantan ambijent. Sa širinom od 220 cm, dubinom od 54 cm i visinom od 203 cm, ovaj ormar nije samo prostorno efikasan, već i prava estetska poslastica.

ormar1

Odlične dimenzije

Kada je u pitanju organizacija vaše garderobe i ličnih stvari, dimenzije igraju ključnu ulogu. Ovaj ormar kombinuje idealnu širinu i dubinu kako bi vam pružio dovoljno prostora za odjeću i asesoare, bez da preoptereti prostoriju. Visina od 203 cm znači da možete iskoristiti vertikalni prostor, oslobađajući dragocjeni podni prostor za druge namjene.

Sofisticirani dizajn

Ovaj ormar je prava kombinacija funkcionalnosti i estetike. Elegantna crna boja sa ogledalom na jednim vratima i diskretnim smeđim vratima dodaje dozu profinjenosti vašem prostoru. Ogledalo ne samo da olakšava oblačenje i pripremu, već i vizuelno proširuje prostor, čineći ga svijetlijim i prozračnijim.

ormar2

Pametno organizovana unutrašnjost

Unutrašnjost ormara je jednako važna kao i vanjština. Sa ovim ormarom, organizacija postaje izrazito lagana. Police, vješalice i ladice su pažljivo raspoređene kako bi optimizirale prostor za svaku vrstu odjeće. Odjeljci za čarape, torbe i ostale dodatke omogućavaju da sve bude na svom mjestu i lako dostupno.

Jednostavna montaža

Montaža ormara nikada nije bila jednostavnija. Svi dijelovi dolaze sa jasnim uputstvima za sastavljanje, tako da ćete u vrlo kratkom vremenu imati potpuno funkcionalan ormar u svojoj spavaćoj sobi.

ormar3

Više od ormara

Ovaj ormar nije samo komad namještaja; to je investicija u organizaciju, estetiku i funkcionalnost vašeg doma. Sa izbalansiranom kombinacijom crne elegancije i toplih smeđih tonova, ovaj ormar se može uklopiti u različite stilove uređenja.

Ormar kompanije Inowest je vaš ključ za odlično organiziranu i stiliziranu spavaću sobu. Uz prostorno efikasne dimenzije, sofisticirani dizajn i pametno osmišljenu unutrašnjost, on nudi ne samo mjesto za vašu odjeću, već i oazu udobnosti i funkcionalnosti. Kupovinom ovog ormara, investirate u prostor koji će vas oduševiti iznutra i izvana. Pustite ga da postane središnji komad vaše spavaće sobe i doživite razliku koju donosi elegancija i praktičnost u jednom.

Promotivna cijena: 750 KM

Za više informacija kontaktirajte ih:

📍GORAŽDE - Panorama 48 ☎️ 038/221-266
📍SARAJEVO - Džemala Bijedića br.162
☎️033/ 498-609
Radno vrijeme od 8h-18h ⏰️