S vremena na vrijeme lijepo je promijeniti dekor iz jedne boje u drugu. Jastuci i zavjese najlakši su način za postizanje sitnih izmjena kućnog dekora.

......................................................................................................................................................................


Dekor Centar nudi rješenje


Kaže se da karakter stana često zavisi od zavjesa. Za one koji nisu ljubitelji „golih" prozora ili praznih sofa, ukoliko je riječ o jastucima, sjajno rješenje nudi Dekor Centar.



Ova kompanija, čije je sjedište u Bijeljini, a odnedavno sa novom radnjom u Tuzli, nudi najveći izbor dekorativnih detalja za dom.

Jastuci i zavjese nude se u najrazličitijim nijansama, materijalima i oblicima. Od velikih, viktorijanskih draperija, preko laganih materijala za prozračan efekat stana – kupci u Dekor Centru mogu sami da biraju dimenzije, koje se po njihovoj želji izrađuju po mjeri.


Izlagač u galeriji Bela Vida

Izbor materijala i tekstura je "tačka na i" u finišu uređenja jednog stana. Dekor Centar je jedan od izlagača svog programa u posljednje dvije postavke u sarajevskoj galeriji Bela Vida.



Uspješno su realizovana dva tematski potpuno različita ambijenta, jedan vezan za proljetno, vedro uređenje doma i drugi vezan za klasični, istorijski enterijer. To samo svjedoči o činjenici da se u Dekor Centru mogu naći najzanimljiviji i najpristupačniji detalji, koji osciliraju, kako u stilu, tako i u potrebama kupaca.


Gdje se može nabaviti?

Veleprodajni centar u Bijeljini nalazi se na adresi Stefana Dečanskog br.240. Telefon 055 24 14 88, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Maloprodajni centar u Tuzli nalazi se na adresi Turalibegova br.40. Telefon 035 26 26 01, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Sve informacije i dio prodajnog programa mogu se naći u Bela Vida galeriji u Sarajevu, ul. Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu – www.belavida.ba.