Udobno sjedište stolice, te kontrast snažne konstrukcije i staklene površine stola, Teen kolekciji daju popularnost na tržištu i specifičnost u enterijeru. .................................................................................








Iako staklo važi kao materijal koji naginje ka hladnoći i snažnom izrazu elegancije, primamljivi dizajn ovog višenamjenskog seta ne odbacuje komfor i toplinu. To je postignuto toplim bojama sjedišta i naslona stolica, koje se kreću od čisto bijele, preko krem pa sve do čokoladnog tona.


Sklad materijala i koncepta

Savremeni dizajn, koji asocira na italijansku udobnost, našao je mjesto u Bela vida galeriji u okviru mjesečne postavke „Ljepota masline“. Predstavnik kolekcije Teen, kompanija FEF u opisu proizvoda navodi da je set namjenjen kako ugostiteljskim objektima, tako i manjim trpezarijama.

Odmjerene i neupadljive linije, te forma namještaja naglašena metalnim platformama izgleda veoma čisto i jednostavno. Upravo to omogućava eksperimentisanje sa ostatkom ambijenta, kako u odabiru boja, tako i samog stila.

Jednostavnost se navodi kao imperativ, a funkcionalnost je također izražena. Moguće je kombinovanje boja stolica, te tonovi koji se biraju neminovno stvaraju specifičnu atmosferu u prostoru u kojem se nalaze.

Lakoća i čiste linije ovog seta, mogu biti pravi izbor za savremene domove, moderne kancelarije, foaeje i ugostiteljske objekte.


Cijena i gdje se može nabaviti?

Cijena stolice Teen u Bela Vida galeriji iznosi 358,00 KM, a stola 451,00 KM.

Sve informacije vezane za proizvode mogu se dobiti u Bela Vida galeriji putem www.belavida.ba, e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili broja telefona +387(0)33 26 46 60.

Također, informacije se mogu dobiti i putem zvanične stranice kompanije FEf www.fef.ba.