Krevet koji potpuno zadovoljava apetite za modernim uređenjem posjeduje savremen dizajn i atraktivan izgled. Jednostavna simetrija i ravne linije pozivaju na odmor, a zebrano tekstura daje sobi dozu elegancije.

..................................................................................







Krevet rađen po nacrtu čiji je dizajn osmislila arhitekica Amra Jeleč – Hadžiosmanović za Bela Vida Studio nalazi se u sklopu postavke „Pupoljak japanske trešnje“ u Importanne Centru u Sarajevu.

Ljepota jednostavnog

Izrađen od Egger iverala, krevet posjeduje svjetliju zebrano teksturu debljine 18 i 36 cm. Njegove jednostavne forme i lijep dizajn određeni su i nižim profilom i uzglavljem u istim tonovima. Studio Bela Vida je u saradnji sa Studio 8 došao do finalnog proizvoda – modernog kreveta čije se dimenzije madraca od 160x200cm savršeno uklapaju u dimenzije kreveta  184x216cm. U cijenu od 1.485,00 KM uračunata je i cijena latofleksa.

U krevet su fiksirana i dva noćna ormarića sa ladicama koji posebno naglašavaju minimalizam dizajna i predstavljaju funkcionalan detalj. Sa uzglavljem u visini od 70 cm, krevet postaje fokusna tačka spavaće sobe i jedinstvena intimna zona.

Ako se ukombinuje sa zanimljivim dezenom posteljine i detaljima: lampom, satom ili knjigama – može potpuno da promijeni dekor spavaće sobe. Njegove čiste linije i boja jednostavna za kombinovanje podržava najrazličitije intervencije u stilu i dekoru enterijera.




Gdje se može kupiti?

Krevet je izložen u Bela Vida galeriji u Importanne Centru, ulica Zmaja od Bosne 7-7A u Sarajevu. Sve informacije o proizvodu mogu se dobiti putem maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona +387 33 26 46 60.