U kućanstvu uvijek tražimo načine da sebi olakšamo kućanske obaveze. Mnogi u šali kažu da ”drugaricu perilicu” ne bi mijenjali ni za šta. Koliko je u stvari teško pronaći odgovarajuću mašinu za pranje suđa? Evo nekoliko savjeta koji mogu poslužiti pri kupovini…

..................................................................................






Perilica za suđe je nekima luksuz, dok je drugima potreba. Mogućnost pranja suđa u kraćem vremenskom roku, bez stajanja iznad sudopera uštedjet će vam vrijeme a i ruke.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom perilicom, obratite pažnju na veličinu kuhinje, količinu vode koju želite potroštiti i estetski izgled.

 

Odlučite se za prostor

Veličina vaše kuhinje i prostor namijenjen za perilicu suđa su stvari koje su ključne za odabir perilice. One dolaze u različitim veličinama.

Ukoliko se odlučite za model u punoj veličini, on mora biti spojen sa vodom, tj. pričvršćen za sudoper.











Uradite zadaću

Kupovina kućanskih aparata zahtijeva da znate bar osnovne informacije o njima. Posjetite najbližu trgovinu kućanskih aparata i naoružajte se informacijama.

Ukoliko imate veliku porodicu, razmislite o kupovini perilica u punoj veličini koje troše manje vode i stuje od uobičajenih.

Ako imate manje članova u kući odlučite se za one manje, odaberite kapacitet koji vama odgovara.















 

Više programa - veća cijena

Kada kupujete perilicu pogledajte programe koje ona nudi i cijenu.

Zapamitite da ukoliko ne kupujete najbolju moguću perilicu, više programa znači i više potrošnje vode i struje.

Ekstra programi poput sanitacije, sušenja na visokim temperaturama, ili tajmera mogu biti skuplji, ali također mogu pomoći vašem domu.






Izbor od 4 različita stila perilica daje mogućnost vašem domu da priušitite sebi onu koja vam najviše odgovara.

Budžet, veličina kuhinje i stil života mogu vam pomoći pri odabiru. Perilice vam mogu olakšati život u kući - svima dobro dođe još jedan ”par ruku” koji će smanjiti vrijeme provedeno u pranju suđa.

 

Izvor : Freshome