Proljeće je sezona obnove, manifestacija, slavlja i naravno, zaljubljivanja!

.....................................................................................................................

Sada je trenutak da se odvažite i realizirate svoje snove. Proljetno čišćenje vašeg doma može čudesno djelovati na vašu energiju. Nahranit će vaš duh i učiniti ga snažnijim. Feng Shui, kao i uvijek, nudi vam raznovrsne i djelotvorne savjete za proljećno čišćenje vašeg doma.

Ako se još uvijek osjećate tromo i bez energije nakon duge i izazovne zime, provjerite naše dokazane i istinite Feng Shui korake i napunite svoj život energijom.

Proljetno čišćenje, savjet 1:

Ako nastojite poboljšati svoje zdravlje, riješite se svih predmeta koji blokiraju protok energije u vašoj kuhinji (naročito kredenaca i zamrzivača). Stanje vaše kuhinje je stanje vašeg zdravlja, stoga učinite sebi uslugu i očistite kuhinju! Organizirajte svoj frižider. Očistite štednjak, sve lonce i tave.

Odbacite gruba, hemijska sredstva za čišćenje i opredijelite se za ona na prirodnoj bazi. Očistite sve ladice, površine, svjetiljke i dr. Na taj način napravit ćete svjež protok snažog treperavog Chi – ja, koji će njegovati vašu energiju.

Proljetno čišćenje, savjet 2:

Uzmite tri nove zdjele sa treperavim Feng Shui zelenim biljkama, koje će osvježiti energiju vašeg prostora. One simboliziraju zemlju i energiju novih početaka. Ako ih planirate staviti u kuhinju, odlučite se za bujno i aromatično bilje, kao što su bosiljak, ruzmarin ili menta. Fokusirajte se na vaš glavni ulaz, kao i na kuhinju, jer je oboje snažno povezano sa vašim zdravljem.

Proljetno čišćenje, savjet 3:

Temeljito očistite i raspremite nered u vašoj spavaćoj sobi i kupatilu; riješite se svega onoga što niste koristili posljednjih 6 mjeseci. Očistite prostor ispod vašeg kreveta, operite prozore, osvježite i ukrasite vašu spavaću sobu i kupatilo u duhu proljeća.

Proljetno čišćenje, savjet 4:

Ako želite da dozvolite novoj ljubavi da uđe u vaš život, raščistite prostor. To doslovno znači da fizički napravite mjesta za novu osobu u vašem domu. Ispraznite svoje ormare za bolji protok energije, a samim tim dobit ćete više prostora. Potrebno je da doslovno napravite otvoreni protok energije u vašem domu, kako biste privukli i očitovali ono što ste tražili.

Proljetno čišćenje vam daje priliku da učinite upravo to!

Proljetno čišćenje, savjet 5:

Zadnje, ali ne i posljednje, budite sigurni da razumijete važnost čišćenja prostora i da se lagodno osjećate prilikom jednostavne Feng Shui sesije čišćenja. Još bolje, odvojite vrijeme da uradite generalno čišćenje, jer proljeće je najbolje vrijeme za čišćenje ustajale energije u vašem domu. Razjasnite, počistite i pustite ovu proljetnu sezonu. Obnovite svoj dom i obnovite svoje tijelo.

Zakoračite u novi način postojanja i ispunite ga srećom i zdravom energijom uzbuđenja.

Sretni novi i svježi počeci, zabavna slavlja i dragocjene uspomene!

 

Izvor
Izvor fotografije