Jedna od najvažnijih stvari kada opremate dnevni boravak jeste kupiti dobru garnituru. Onu koja je funkcionalna, udobna i uklapa se u vaš enterijer.

................................................................................................................................................................

Mi vam predstavljamo Zambezi ugaonu garnituru, koja je dobila ime po jednoj od najdužih rijeka u Africi. Njen dizajn potpisuje kompanija Sinkro iz Sarajeva.

Popularna boja

Urađena u popularnoj tamno ljubičastoj nijansi, sa jednim dužim dijelom za odmor, Zambezi je odlično rješenje za manje dnevne boravke u kojima preovladavaju svijetle boje. Možete je kombinovati sa namještajem od drveta ili bijelom komodom i policama. Za dekoraciju odaberite asesoare u crnoj i srebrnoj boji.

Budući da je garnitura minimalističkog dizajna, potrudite se da ostatak enterijera ne bude pretrpan detaljima. Zambezi garnituru možete pogledati u galeriji Bela Vida u okviru postavke "Oblikovanje svjetla na švedski način" koja će biti izložena do 5. februara 2014. godine.

Narudžbe možete izvršiti u galeriji Bela Vida u Importanne Centru, Sarajevo. Za dodatne informacije pošaljite e-mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nazovite 033/264 660.

Cijena ove garniture iznosi 889,00 KM.

O kompaniji Sinkro

Namještaj koji Sinkro proizvodi u fabrici od 20.000 m2 se većinom izvozi u 25 zemalja Evrope i svijeta. Već tri godine izlažu na osam evropskih sajmova u Njemačkoj, Turskoj, Francuskoj, Belgiji ...

Proizvodnjom i prodajom kvalitetne robe kompanija Sinkro radi na podizanju ugleda BiH u inozemstvu.