Za ljubitelje modernog dizajna, bh. kompanija Tamex proizvela je drveni trpezarijski stol na razvlačenje za kojim udobno može sjediti čak 12 osoba.

.......................................................................................................................................................

Tople boje punog drveta savršeno se uklapaju u sve enterijere kojim dominiraju ravne linije i minimalistički stil uređenja. Posebno se preporučuju za domove u kojima se cijene ekološki prihvatljivi komadi namještaja, budući da kompanija Tamex, između ostalog, drži do zaštite životne sredine.


Fleksibilne dimenzije

Kada nije razvučen, dimenzije ovog stola iznose 200 x 100 cm i kao takav može 'ugostiti' osam osoba. Ukoliko vam se na ručak ili večeru najavi više gostiju, veličinu stola možete povećati na dvije dimenzije - 250 i 300 cm. Uz ovaj stol uvijek ćete imati dovoljno mjesta za sjedenje.

Kompanija Tamex stolove proizvodi u bukvi i hrastu, s tim da možete birati završnu obradu - bijelu bukvu, kern bukvu premazanu uljem, wenge bukvu i natur bukvu premazanu lakom. Završne obrade hrasta su natur, izbijeljeni hrast i hrast boje meda. Sve tri varijante su premazane uljem.

Narudžbe možete izvršiti u galeriji Bela Vida u Importanne Centru, Sarajevo. Za dodatne informacije pošaljite e-mail na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili nazovite 033/264 660.

Cijena ovog stola iznosi 729,00 KM.


O kompaniji

Primarni zadatak ove kompanije je proizvesti moderan, funkcionalan, kvalitetan i dugotrajan stol, jer je stol neizostavan komad namještaja u svakodnevnom korištenju.

Kompanija Tamex d.o.o. utemeljena je 1994. godine u Busovači kao privatna kompanija porodice Ibreljić. Pravovremenim ulaganjem u modernu tehnologiju Tamex je postala renomirana kompanija osposobljena za izradu najkvalitetnijeg i najmodernijeg masivnog namještaja, zaslugom više od 250 uposlenika.