Ukoliko dnevnu sobu koristite i kao zonu za spavanje, Relax trosjed je komad namještaja koji odgovara svakoj funkciji stana. Funkcionalan, udoban i izuzetno dopadljiv, dostupan je i veoma pristupačan. ........................................................................................................

Jednostavna transformacija

Trosjed Relax 3B je udoban komad namještaja koji se na jednostavan način pretvara u ležaj sa madracem, veoma praktičnim za spavanje. U malim stanovima, koji su danas izuzetno popularni, često nema dovoljno prostora za odvojenu spavaću sobu. U ovakvim situacijama, prinuđeni smo da reagujemo i da se snalazimo, te je kompanija Kazaz predstavila rješenje u vidu mobilijara koji zadovoljava sve želje i potrebe kupca.

Prilikom konstruisanja i izrade dat je akcenat kako na komfor sjedenja, tako i na komfor spavanja. Iz tog razloga je ugrađen latofleks i u leđni dio koji se koristi kao ležaj, te na taj način kupac ne osjeti razliku između klasičnog ležaja i trosjeda.

Pored ove važne funkcije, njegov moderan dizajn i boja čine ga veoma pogodnim za tinejdžerske sobe i mladalačke stanove, kao i za one koji vole žutu nijansu i njenu snagu u enterijeru.

Relax 3B je predstavljen u okviru postavke „Kada priroda oblikuje dom“ u sarajevskoj Bela Vida galeriji.

Cijena i gdje se može nabaviti?

Za više detalja pošaljite upit na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili pozovite Bela Vida galeriju na broj telefona +387(0)33 26 46 60.

Možete i direktno posjetiti prodajni salon Kazaz d.o.o., Alipašina 127 u Sarajevu. Broj telefona +387(0)33 48 62 44 i e-mail adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Trosjed je dostupan u dvije različite dimenzije:

1.    237 x 100/160 x 87 cm, cijena 667,00 KM.
2.    196 x 100/160 x 87 cm, cijena 578,00 KM.