Lako održavanje, dugoročnost, idealna zvučna i toplotna izolacija i ušteda energije glavne su odlike Saplast stolarije. Jedan dio njihovog proizvodnog programa izložen je i u oktobarskoj postavci sarajevske Bela Vida galerije koja nosi naziv 'U poljima vjetrenjača'.

................................................................................

 

 

 

 

Kvalitet prije svega

Saplast je poznata sarajevska kompanija koja nudi usluge proizvodnje i ugradnje prozora, vrata i visećih fasada od PVC i aluminijskih profila, kao i proizvodnju i ugradnju izolacionog stakla.

Misija kompanije sastoji se u ponudi vrhunskog proizvoda po prihvatljivoj cijeni, koji pri tom neće izgubiti na kvalitetu.

Ulazna vrata

Proizvodni program visokokvalitetnih ulaznih vrata firme Saplast može ispuniti svaku želju kupca svojim sadržajem, te različitim dizajnerskim i funkcionalnim osobinama. Paneli ugrađeni u ulazna vrata, uz najsavremeniju tehnologiju izrade i stalnu kontrolu proizvodnje, garantuju ulaznim vratima kvalitet i praktičnost.

U prodajnom salonu nalazi se veliki izbor najrazličitijih dizajnerskih rješenja, koja odgovaraju kako modernim, tako i nešto klasičnijim stilovima. Dio kolekcije izložen je i u Importanne Centru.

Prozori i posebna ponuda u novembru – GRATIS treće staklo

Do kraja mjeseca novembra u toku je posebna ponuda za sve kupce kompanije Saplast i Bela Vida Galerije.

Za kupovinu dvostrukog IZO stakla dobija se GRATIS ugradnja trećeg IZO stakla. Ova pogodnost rezulat je istraživanja o kvalitetu prozorskih sistema i potrebi da se poboljša ekonomičnost u toku cijele godine.

Gdje se mogu nabaviti Saplast proizvodi?

Sve informacije o ponudi, aktuelnoj do 30.11.2012. godine mogu se dobiti na sajtu kompanije Saplast ili u njihovoj prodajnom salonu, adresa Nikole Šopa 245 – Stup, Ilidža.

Također, detalje o proizvodima i akciji dostupne su i u Importanne Centru u Sarajevu, u Bela Vida galeriji.