Naša redovna čitateljka iz Srbije Vera Miler poslala nam je fotografije svog novog stana u kojem se ponovo okušala kao dizajner enterijera. 

......................................................................................................

Sa njom smo se već družili prije tri godine, kad smo pisali o stanu koji je uredila u Kikindi. U međuvremenu se preselila u Novi Sad, gdje svoju ljubav prema dizajnu i dekoraciji iskoristila na njoj najljepši način.

- Kupili smo stari, ruinirani stan od 51m2 i napravili novi dom. Imam samo dve slike kako je izgledala dnevna soba. Izbacili smo pregradni zid između kuhinje i sobe, noseći stub obložili sečenim crepićima (isečene tračice od biber crepa), dodali stubić od rigipsa i njega obložili isto crepićima, pa napravili mini biblioteku. Radilo se, namučilo se, ali,imamo opet lep dom. I najvažnije, dobili smo unuka, pa sad sve ima drugi smisao. Pratimo vas preko Facebooka i dalje obožavamo! - napisala nam je naša draga čitateljka.

I ovoga puta Vera je odabrala crvenu kojom ne naglasila zemljane boje u enterijeru. Toplina drveta prožima se kroz prostor obojen banana žutom. Siva garnitura i komoda u istoj boji dali su balans jarkim detaljima. 

Veliki stakleni portali omogućili su dnevnoj svjetlosti da se raspe po enterijeru dajući mu prozračnost i svježinu tokom dana.

Veri još jednom zahvaljujemo što je svojim fotografijama uljepšala stranice našeg portala, a vas pozivamo da se također javite na našu adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i pošaljete nam fotografije vašeg doma.