Za sve one koji naginju ka tradicionalnijem stilu uređenja u svom domu ili vole neobične kombinacije, tepih je uvijek bitna stavka koja može lako da promijeni dekor enterijera.

..................................................................................








Naša čitateljka je imala ideju o preuređenju dnevne sobe i tražila je zanimljive članke koji bi joj mogli pomoći u odluci. Na našem portalu pronašla je inspirativan članak o uređenju koje naginje ka tradicionalnijem i klasičnom, a opet dovoljno udobnom stilu za život.









 

Perzijski tepih – sjajna atmosfera

Čitajući o kvalitetu i zanimljivom koloritu perzijskih tepiha – lako je došla do konačne odluke o kupovini. On se savršeno uklopio u njen enterijer, koji je sama uređivala i naglašava da je veoma jednostavan za održavanje. Zanimljive šare, umijeće tkanja i odlična kombinacija staklenom stolu, pružili su ambijentu jednu topliju i udobniju notu.

Ukoliko smo i vas inspirisali nekim člankom ili jednostavno želite da sa nama i čitaocima podijelite fotografije svog doma, pišite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.