Useljenje je samo jedan od razloga da se pri prvoj posjeti domu ukućanima nešto pokloni. Svi ostali razlozi su također dobrodošli, jer poklone svi volimo i radujemo im se.

................................................................................

 

 

 

 

Ukoliko su oni izabrani sa stilom i prema afinitetima onih koji u njemu žive, dugo će nalaziti svoje mjesto u stanu i radovati one kojima su namjenjeni.

 

Lampa

Lampa je uvijek dobar izbor za poklon bilo kakve vrste i namjene. Ukoliko se enterijer unaprijed poznaje, onda je odabir još jednostavniji. Rustična, moderna, stolna ili podna – svaka lampa ima svoju namjenu i u ambijentu je nezamjenjiv detalj.

Atraktivna Philipsova stolna lampa Ilio može se nabaviti u Bela Vida galeriji po cijeni od 209, 58KM.

 

 

 

 

 

 

 

Sat

Neobičan dizajn modernih satova čini ih također zanimljivim poklonom. Oni su neophodni svakom domu i sa ovakvim poklonom se ne može pogriješiti. Boja, oblik i veličina igraju bitnu ulogu, obzirom da i sat, kao i ostali detalji, trebaju biti uklopljeni u stil koji se u domu želi postići.

U Bela Vida galeriji nalazi se veliki izbor satova kompanije Hemkolor, a njihova cijena se kreće od 81,90 do 277,00KM.

 

 

 

 

 

 

 

Posteljina

Zart je u galeriji Bela Vida predstavio nijansu maslinasto zelene dekorativne posteljine. U paketu se dobija navlaka za šlifer(200x200cm) i dvije jastučnice.

Kako je posteljina jedan od neisrcpnih ideja za poklanjanje, sa ovakvim izborom nema greške. Svi oni koji vole promjene u spavaćoj sobi, obradovaće se još jednom novom paketu poseljine. Cijena kompleta sa fotografije iznosi 88,00KM.

 

 

Slika

Od davnina poznata kao poklon sa stilom, slika je jedan od omiljenih poklona onima koji cijene umjetnost i znaju kakva je vrijednost slike. Kakvom god slikarskom stilu da se naginje, slika ne zna za ograničenosti ili neuklapanja.
Slike sarajevske umjetnice Alise Teletović mogu se poručiti u Bela Vida galeriji u Importanne Centru.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaze i detalji

Ukrasne vaze, svijeće i posudice samo su neki od detalja za dom kojima je teško odoljeti. Ukoliko je njihov dizajn inovativan, neobičan i drugačiji, onda je zaista ovo pravi izbor za poklon. Philips je predstavio LED vazu Lumiware čiji je spoljašnji izgled moguće mjenjati izborom različitih boja.

Philipsove detalje za dom moguće je pronaći u Bela Vida galeriji po cijeni od 113,35 do 226,70KM.