Sa proljećem na pragu, na pamet padaju pojmovi poput renoviranja, krečenja i osvježenja životnog prostora.

...............................................................

U redovima koji slijede upoznajemo vas sa trendi dekorativnim detaljima, dostupnim u neposrednoj blizini - od stolića u tirkizno plavoj nijansi, preko umjetničkih fotografija, pa sve do dekorativnih stikera za zid...

 


Tirkiz, staro i lijepo

Stolić u vintage stilu i omiljenoj tirkiznoj boji, savršen je komad za osvježenje dnevne sobe ili hodnika. Svježa nijansa i jednostavan oblik uvijek su u modi. Bilo da se odlučite za kupovinu jednog ovakvog komada ili odlučite da od svog starog napravite „novi“, ne zaboravite da je izgled pomalo pohabanog i nedovršenog u trendu.

 

Stikeri i poruke

Upotrebom natpisa na zidu sada svima možete jasno staviti do znanja koji je to citat koji volite ili poruka koju šaljete o životu ili ljubavi. “PS I love you“ stiker odlično se uklapa iznad kreveta u spavaćoj sobi ili u hodniku, pored ulaznih vrata. Cijena ovakvog samoljepljivog natpisa za zid iznosi 20,00 KM.

 

Fotografije i skulpture

Umjetnost ne izlazi iz trenda. Upravo je u tome njena ljepota, te tako ni u mjesecu martu nećemo zaobići detalje koji se tiču  rukom stvorenog djela. Skulpture ili fotografija, izbor zavisi isključivo od onoga čemu ste više naklonjeni. A zašto ne i oboje? Crno-bijele fotografije velikih formata jedan su od najboljih načina za dodatak ličnog efekta prostoru.

 

Boje, boje, boje

Proljeće je to koje inspiriše na nove boje u stanu. Zašto ne razmisliti o ovom prekrasnom tonu plave? On se nalazi na paleti Jub tonova i idealna je nijansa za sofisticirane enterijere ili dječiju sobu.

 

 

Natkasna i lampe

Prostor pored kreveta u spavaćoj sobi dobio je svog favorita za mjesec mart. Retro model natkasne i moderan, a opet „starinski“ izgled Philips lampe idealna je kombinacija za sve koji vole jednostavne tonove. Cijena natkasne iznosi 280,00 KM, a lampe 347,65 KM.

Sve informacije o proizvodima mogu se dobiti mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i na broj telefona galerije Bela Vida (033) 26 46 60


Izvor naslovne fotografije: http://interiorgallerydesign.com/
Ostale fotografije: www.amerka.ba