Svijećnjak u srebrnoj boji, stara drvena hoklica i veseli narandžasti cvjetovi,  jedna je od kombinacija koja može da poželi dobodošlicu u dom. Potrebna je samo ideja i malo snalažljivosti.

.................................................................................

 

 

 

 

U naletima inspiracije, a podržani idejama o enterijeru, koji ne mora nužno da liči na one iz časopisa, naši čitaoci poslali su nam fotografije svog ulaza.

Nakon useljenja u stan, kao i nezaobilaznih molerskih radova, stara drvena hoklica ostala je isprskana bojama. Stojeći tako u uglu, naša čitateljka je na nju prvo stavila malu saksiju sa cvijećem. Nakon toga je na internetu vidjela ideje spajanja sjajnih površina sa rustičnim i drvenim, te je odlučila da kupi detalj koji bi upotpunio ovu priču.

Izbor je pao na svijećnjak u srebrnoj boji i ova kombinacija, na prvi pogled nespojivog, izgleda zaista lijepo i interesantno. Broj kombinacija je ogroman, potrebno je samo malo mašte i neki stari komad namještaja kao baza za dekoraciju. Srećno!


Ukoliko i vi imate nešto zanimljivo u svom domu, pišite nam i šaljite fotografije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.