Hoteli turskih odmarališta uređeni su tako da posjeduju sve potrebne sadržaje za odmor, opuštanje i uživanje. Njihovi enterijeri plijene predivnim luksuznim namještajem i garantuju spokojan boravak.

..................................................................................






Turska se na listi omiljenih destinacija za ljetovanje izdvojila, prije svega, luksuznim hotelskim kompleksima, opremljenim u najmodernijem stilu. Funkcionalna rješenja, prilagođenost boravku turista u ljetnim mjesecima i ogromna ulaganja u enterijerske dizajnerske inovacije, samo su dio onoga što milione ljudi svake godine dovodi u zemlju koja izlazi na čak četiri mora.

U okviru julske postavke „Svijetle ljetne noći“ u Bela Vida Galeriji posebna pažnja posvećena je enterijeru Turske i njenim prirodnim ljepotama.

Sve fotografije u ovoj galeriji dio su ponude hotela Barut Lara i Spa Antalya. Kompanija Avio Express iz Sarajeva specijalizirana je turistička agencija upravo za posjete Turskoj. To može biti i vaša destinacija za odmor iz snova. Kontaktirajte Avio Express i rezervišite jednu od hotelskih soba koje možete pogledati u našoj fotogaleriji.





Izvori

www.avidiovo.com
www.baruthotelslara.com