Vaš pult za doručak je često središnji dio kuhinje. Ne samo da je to središnja tačka cijele prostorije, već je i mjesto gdje se zabavljate i dijelite obroke sa svojim voljenima.

pultzadorucak

Ideja o "društvenoj kuhinji" je nevjerovatno popularna, pa ako imate prostora da dodate pult za doručak, velika je šansa da hoćete. Čak i ako imate malu kuhinju, vjerovatno možete dodati pult za dvoje.

Ovdje smo pripremili neke od najboljih ideja za pult za svaki stil kuhinje.

Isprobajte elegantno i moderno

Ako ste ikada razmišljali o potpuno crnoj kuhinji, ovaj prostor savršena je inspiracija. Crni, lakirani pult za doručak odlično se uklapa sa stolicama od prirodnog drveta. Dodajte nekoliko neutralnih umjetničkih djela i voila!

09

 

Dodajte pult za doručak

Nemate dovoljno prostora za cijelo kuhinjsko ostrvo sa pultom? Ova renovacija je prekrasna alternativa i stvara savršen kutak za ispijanje kafe ili jedenje žitarica ujutro.

10

 

Stavite ljuljačku

Tražite ideju za pult? Ovaj savremeni dizajn razlikuje se od bilo kojeg pulta za doručak kojeg smo vidjeli i ne možemo ga se dovoljno nagledati. Ljuljačke su neobičan detalj, dok bogati mermer održava prostor savremenim i svrsishodnim.

06

 

Unesite moderni stil seoske kuće

Ova moderna seoska kuhinja ima lijepu plavu i bijelu paletu i izložene grede koje stvaraju ugodan, topao prostor. Ekstra veliko ostrvo je dovoljno veliko za pripremu večere dok gosti sjede za šankom.

11

 

Poigrajte se s boho stilom

Ovaj opušteni, ugodan kutak za doručak savršen je za male prostore i neutralan dekor inspirisan bohom. Prostor je jednostavan, ali ne i oštar, a topli prirodni materijali su privlačni i udobni.

02

 

Iskoristite kutak za doručak

Žudite za pultom za doručak, ali niste spremni za kompletno renoviranje kuhinje? Ovaj kutak za doručak je divna alternativa. Ako imate slobodan kutak, napravite mjesto za doručak poput ovog.

08

 

Dodajte moderne elemente

Ako želite stvoriti moderan izgled, dodavanje nekoliko elemenata u vašu kuhinju može biti upravo ono što vam treba. Ova kuhinja ima neutralan, klasičan dizajn kuhinje, ali hromirane stolice za doručak joj daju savremeni osjećaj koji je savršena mješavina bezvremenskog i novog.

05

 

Odlučite se za prozračni španski stil

Jedan od načina da poboljšate izgled svoje kuhinje za doručak je postavljanje ručno oslikanih pločica. Uzorak daje vizualni interes prostoru i pomaže uspostavljanju pulta za doručak kao fokusne tačke prostorije. Dodajte eklektične viseće svjetiljke i ogoljene grede i nikada nećete poželjeti napustiti ovu kuhinju.

04

 

Isprobajte savremenu Skandinaviju

Ovaj pult za doručak nije u kuhinji, već u sopstvenoj trpezariji. Moderan skandinavski dizajn sa zaobljenim rubovima, osvježavajući je zaokret u tradicionalnom skandinavskom dekoru.

07

 

Ljubav prema modernom stilu vikendice

Moderan stil vikendice je sličan modernom stilu seoske kuće, a ova kuhinja je upravo takva. Volimo rustikalne elemente i mali pult za jednu ili dvije stolice kako bi pružili ugodan osjećaj za jelo.

03

 

Oslonite se na neutralno i moderno

Ova moderna kuhinja je svježa, čista i savršena za zabavu. Otvorena je za životni prostor tako da možete lako vidjeti svoje goste dok kuhate, a pult za doručak im omogućava da se ugodno druže.

01