U luksuznom penthouse-u su proveli većinu vremena tokom svojih 15 mjeseci bračnog života.

depp1

Danima smo pratili napetu sudsku situaciju između slavnog glumca Johnnyija Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, koja je okončana presudom u korist Deppa, odnosno porota je rekla da ga je Amber oklevetala.

depp2

depp7

Podsjećamo, Depp je pokrenuo postupak protiv bivše supruge koju je tužio za klevetu zbog optužbi za porodično zlostavljanje i ona sada treba da plati 10,4 miliona dolara odštete. Sada kada je ta priča, barem na neko vrijeme, po strani - vrijeme je da se "pozabavimo" nekim drugim temama vezanim za glumca.

Pet penthouse jedinica

Ne, nije u pitanju njegov najnoviji film niti bilo šta vezano za karijeru i ljubavni život, već je u centru zbivanja - nekretnina. I to kakva! Doduše, ni ovaj put ne možemo da izbjegnemo vezu Deppa i Heardove.

depp3

Naime, nedavno je prodat luksuzni penthouse u kojem su nekadašnji supružnici živjeli. U njemu su Depp i Amber proveli većinu vremena tokom svojih 15 mjeseci bračnog života, a nekretnina je "otišla" za 1,76 miliona dolara.

depp4

Johnny je prethodno kupio pet penthouse jedinica u art deco zgradi u centru Los Angelesa. Nakon razvoda, prodao ih je za ukupno 12,78 miliona dolara. Ova konkretna jedinica je bila iznajmljena za 5.500 dolara mjesečno, otkako se Johnny iselio.

"Kalifornijski biser"

Odmah nakon okončanja suđenja, stan se ponovo našao na listi i prodat je za nekoliko dana.

depp5

Prema oglasu, ovaj kalifornijski "biser" je u potkrovlju, ima jednu spavaću sobu i dva kupatila, što djeluje prilično skromno u odnosu na nekretnine ostalih holivudskih zvijezda.

depp9

Zgrada u kojoj se nalazi okružena je otmjenim restoranima i vrhunskim dizajnerskim prodavnicama. Godine 2006., taj kultni objekat je pretvoren u kondominijume sa nizom pogodnosti kao što su bazen sa slanom vodom na krovu, SPA centar, fitnes studio, terasa za sunčanje, zen bašta i usluga conciergea, dostupna 24/7.