Naomi Campbell otvorila je vrata svoje luksuzne vile u Keniji za magazin Architectural Digest. Oduševljena je njenim umirujućim okruženjem kao i životinjama koje tamo obitavaju.

naomi

Nakon posjete Malindiju u Keniji u 90-ima, manekenka Naomi Campbell (50) ostala je oduševljena mjestom te je u uspavanom primorskom gradu kupila idiličnu vilu koja joj služi za bijeg i odmor već više od 20 godina. U to vrijeme, kada joj je ova vila u Africi zapela za oko, još je dominirala modnim pistama s revijama brendova kao što su Chanel, Vivienne Westwood i Versace.

- To je vrlo smirujuće mjesto. Ovdje ne možete biti na telefonu ili gledati televiziju. Samo želite čitati i biti sami. Lijepo je biti okružen samo tišinom i cvrčcima - rekla je za Architectural Digest..

Campbell kaže kako je u kući željela zadržati što više autentičnog namještaja.

- Nekad smo imali radionicu sa stražnje strane kuće - otkrila je Campbell. Snimku njene vile Digest je objavio i na Instagramu, a pošto većinu vremena provodi na relaciji New York - London otkrila je i kada najviše voli otići u Afriku.

- Divno je doći ovdje u julu. Sve životinje tada prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Nevjerojatno je. To je kao da gledate National Geographic uživo - rekla je za Architectural Digest.

naomi1

naomi2

naomi3

naomi4

naomi5

naomi6

naomi7

naomi8