Ako ste uživali u čestim objavama recepata koje je Chrissy Teigen rado dijelila na Instagramu, onda se pripremite za gledanje emisije iz potpuno novog prostora.

Manekenka i autorica knjige "Cravings" i njen suprug, dobitnik Grammyja, pjevač i pijanist John Legend, stavili su na prodaju vilu na Beverly Hillsu koja ima sedam spavaćih soba i osam kupatila, a u njihovom vlasništvu je od 2016. godine. Cijena iznosi 23,95 miliona dolara.

Rihanna bila prethodna vlasnica

Vila je prethodno bila u vlasništvu Rihanne, a za ovaj par obnovio je i uredio Don Stewart iz firme Desiderata Design iz Los Angelesa. Karakteristike su crni eksterijer, a enterijer je ukrašen prigušenim tonovima, s bogatim akcentima, uključujući plafon po mjeri sa složenim uzorkom uvezen s Tajlanda.

Stewart je izjavio da je estetika rezidencije "zemljana, organska, bogata, udobna, ležerna i profinjena."

Ulazni salon, u kojem se nalazi Legendov klavir i brojne izložene nagrade, ima stropove od 33 metra i vodi do velike sobe s kaminom od poda do stropa i prozorima koji gledaju na bazen sa slanom vodom i prekrasnim pogledom na Los Angeles.

Taj kamin odvaja formalni dnevni boravak od ležernijeg prostora za sjedenje i kuhinju, u kojoj Teigen često snima sebe, Legenda i njihovo dvoje djece Lunu (4) i Miles (2), kako zajedno kuhaju ili gledaju televiziju.

"Zaista sam sretan kad vidim kako je ovaj dom postao kulisa tolikog broja njihovih uspomena." - kaže Stewart.

Teški trenuci

U avgustu, u spotu za Legendovu pjesmu "Wild", par je najavio da očekuje treće dijete. Nažalost, početkom ovog mjeseca poznata manekenka je doživjela spontani pobačaj. Par trenutno proživljava jedne od najtežih dana u životu.

"U šoku smo i dubokoj boli koju ne možete ni zamisliti i kakvu nikad dosad nismo osjetili. Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati tekućinu potrebnu našoj bebi, unatoč tome što sam primala vrećice krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nismo nikada birali imena djeci sve do trenutka kada se nisu rodila, neposredno nego što bi napustili bolnicu. Ali ovo smo dijete u mom trbuhu, iz nekog razloga, počeli bili zvati Jack. Tako da će on zauvijek za nas ostati Jack. Jack se jako trudio da bude dio naše malene obitelji i to će biti zauvijek. Našem Jacku – žao mi je što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo puno komplikacija, što ti nismo uspjeli dati dom u kojem bi preživio. Zauvijek ćemo te voljeti", napisala je Chrissy na Instagramu uz intimne i tužne fotografije iz bolnice na kojima je s Johnom.

Iako nije jasno je li rast njihove porodice utjecao na njihovu odluku da se presele iz svog trenutnog doma, u aprilu su ipak kupili novoizgrađenu četverosobnu rezidenciju u zapadnom Hollywoodu za 5,1 milion dolara. Ranije istog mjeseca kupili su Manhattan triplex za 7,7 miliona dolara. Ovo je dodatak nekretninama koje su već posjedovali, tako da ova porodica sigurno ima mogućnosti kada je u pitanju gdje dalje živjeti.