Kada se poveže tradicionalno i moderno, po pravilu se stvara objekat koji mami sva čula. Upravo je to slučaj sa malim drvenim dvorcem-kućom, koji se nalazi u unutrašnjosti Poljske.

..................................................................................








Ukoliko ste ljubitelj kuća koje podsjećaju na one iz bajki, onda će vas ova vila-kuća i njen bajkoviti enterijer, ostaviti bez daha. Savršenom uklopljenošću u prostor u kojem je izgrađena, eksterijer oduševljava jednako kao i enterijer. Prirodno drvo i mješavina stilova od segmenata koji podsjećaju na srednjovjekovni, preko klasicizma, do magije modernih detalja – predstavlja savršeno mjesto za odmor i bijeg od gradske buke i stresa. Unutrašnjost je divna i udobna, svaki dio poziva na odmor, sa svijetlim enterijerom i toplinom drveta.

Ambijent odiše namještajem koji je kombinacija modernog i tradicionalnog, sa šarmantnim detaljima u bordo boji. Preovlađuju nježne, krem bijele nijanse, sa sivom u spavaćoj sobi.

Ovdje se može primijetiti staromodna rerna i moderni kamin, ljupka i ušuškana dječija soba i minimalističko kupatilo u stilu francuske tradicije.

Atmosfera u enterijeru je zaista sjajna, a planinsko okruženje samo naglašava njenu ljepotu.


 

 

Uz čitanje ovog članka Enterijer.ba preporučuje sljedeći video