Stan od 68 m² izgleda savršeno uklopljeno, a njegov odlično iskorišten svaki kutak govori o dobroj organizaciji i planiranju prostora. Boje koje se nalaze u okviru bijele kao baze, daju poseban šarm čitavom ambijentu.

..................................................................................





Ugodna atmosfera doma

Divne boje, skladno prozračan prostor, moderno sa tradicionalnim kaminom i rustičnim gredama, cvjetni aranžmani i briga o svakoj sitnici učinili su da ovaj stan u potkrovlju zablista u punom sjaju i skladnosti. Originalnost stana je naglašena korištenjem zanimljive i popularne kombinacije savremenih komada namještaja sa porodičnim detaljima i umjetničkim slikama.

Srž doma čini dnevna soba i ovaj stan je odličan primjer kako u osnovi bijeli enterijeri ne moraju biti hladni, sterilni i nezanimljivi. Poseban šarm je svakako činjenica da je stan smješten u potkrovlju, te da su njegove kosine iskorištene za vrlo korisna skladištenja garderobe i ostalih predmeta.

Pored dnevne sobe, tu su i moderna elegantna kuhinja i veoma prostrana spavaća soba sa skladno ukombinovanim detaljem u zlatnoj boji. Cijeli enterijer je uvezan bojama i one čine njegovu najšarmantniju odliku.

Uživajte u još jednoj galeriji fotografija posvećenoj privilegiji udobnog življenja.




Uz čitanje ovog članka Enterijer.ba preporučuje sljedeći audio/video