U svijetu modernog enterijera, predstavljamo vam novi proizvod bh. kompanije Minalli d.o.o. — fotelju Mario Bellini. Ova fotelja sa svojim kockastim oblikom i zaobljenim linijama savršeno se uklapa u svaki prostor, nudeći istovremeno sofisticiranost i udobnost. Dimenzija 90x90 cm, bez nogica, dodatno doprinosi osjećaju stabilnosti, dok veliki, debeli rukonasloni pružaju izvanrednu podršku.

bellini1

 

Udobnost i estetika

Fotelja Mario Bellini nije samo vizualno privlačna, već i iznimno udobna, idealna za opuštanje. Ovaj model je savršena investicija za svaki dom, a možete je prilagoditi svojoj boji po izboru.

bellini2

Ideje za uređenje

Središnji element: Fotelju postavite u dnevni boravak kao centralni komad. Uparite je s niskim stolićem i dekorativnim jastučićima za dodatnu udobnost.

Kombinacija boja: Iskoristite različite boje fotelje za dodavanje kontrasta ili harmonije prostoru. Svijetla fotelja može lijepo nadopuniti tamnije zidove.

bellini3

Ugao za opuštanje: Kreirajte kutak za opuštanje s foteljom, malim stolićem i lampom, savršeno mjesto za čitanje ili uživanje u napicima.

Povezivanje sa sofom: Fotelja može odlično korespondirati s vašom postojećom sofom. Odaberite boje koje se međusobno dopunjuju.

Modularni uređaj: Razmislite o kombinovanju fotelje s drugim komadima namještaja iz Minalli d.o.o. koji su napravljeni po mjeri, čime ćete stvoriti funkcionalan i estetski privlačan prostor.

bellini4

Fotelja Mario Bellini je više od običnog komada namještaja; ona predstavlja izvanredan spoj stila i udobnosti. Ovaj novi proizvod kompanije Minalli d.o.o. Sarajevo idealan je dodatak svakom enterijeru, pružajući dugoročnu vrijednost i užitak u vašem životnom prostoru. 

Cijena: 800 KM

Posjetite Minalli d.o.o. Sarajevo za više informacija i inspiraciju!